Home

Любов Ніцца: «Міжнародна співачка №1!»

Музика Анни Долгих, однієї з найпопулярніших молодих співачок України, зцілює у буквальному значенні слова. Під її хіти хочеться закохуватися, танцювати та жити. Анна –  співачка, амбасадор конкурсу краси «Grand Queen Universe», найкрасивіша дівчина Ніцци, телеведуча, засновниця міжнародного весільного агентства, ведуча івентів та член журі конкурсів краси міжнародного рівня – в Україні та Європі. Останні 5 років вона займається музикальною кар’єрою і вже підкорила Україну, Європу, ОАЕ та має намір стати міжнародною співачкою №1 у світі. «Любов Ніцца» - це псевдонім Анни, з яким вона підкорює вершини!

 

Українка, яка своїм голосом завойовує увесь світ – сьогодні в інтерв’ю для журналу GOSSIP magazine.

 

https://www.youtube.com/@user-yi4fz8gk3q

https://www.instagram.com/lubovnicca/


Анна, ви талановита українська співачка, яка будує свою співочу кар’єру. Розкажіть, на якому етапі сьогодні ваша реалізація?

Так, вже більше 5 років я працюю в музичній сфері та будую кар’єру співачки і, як на мене, дуже успішно. Все дитинство я жила і мріяла про велику сцену, відвідувала гуртки вокалу, хореографії, акторської майстерності ... я потроху набиралася досвіду, не дивлячись на всі перепони! Я закінчила музичну школу по класу фортепіано з відзнакою, отримувала перші місця та маю багато нагород. Вважаю, що головне – не здаватись і сміливо йти до потрібної мети! Людина я відповідальна і цілеспрямована. Тому в житті я завжди досягаю того, до чого йду (посміхається). У 2019 році мене було нагороджено як «Найпровокаційніший український проект», що підкреслює мій імідж – я дійсно провокаційна співачка, з перчиком! А цього року я отримала нагороду «Міжнародна співачка №1». Я дуже пишаюсь цим званням і відзнакою, але на цьому не зупиняюсь. Кожного дня росту, йду до своєї мрії і вважаю, що реалізація для кожного - важлива.

 

Одразу питання про мрії: а чого хочете досягти? Нещодавно ви були на неймовірному шоу Beyonce. Чи є у вас подібні амбіції?

Зараз у мене концерти по всьому світу. Цього року я виступала в Дубаї на міжнародному конкурсі краси, де відкривала сам конкурс та була однією із членів журі. Також я є постійним членом журі міжнародних конкурсів краси в Україні, в Європі, в Стамбулі та Ніцці. Нещодавно мене нагородили відзнакою «Grand Queen Nice Universe» в честь мого музикального проекту – «Любов Ніцца». Також у мене був сольний концерт в Дубаї і в містах Європи, а ще купа заходів, івентів, де я виконувала свої авторські пісні. Цієї весни я була головною запрошеною зіркою на відкритті тижня моди в Монако, в період Канського кінофестивалю, спеціально туди прилетіла, щоб відкрити захід своїм яскравим шоу, де заспівала іспанську пісню. Так, в мене великі амбіції і крок за кроком їх реалізовую. Той шлях, що я вже пройшла – заслуговує уваги. Цього року мені пощастило, адже мене запросили на відкриття нового готелю в Дубаї «Роял Атлантіс» де я була vip гостем. Мені вдалося відвідати не лише неймовірне шоу Beyonce, а й потрапити на закриту вечірку. Коли я дивилася її концерт, то загадала бажання, щоб мій концерт проходив на такому ж рівні. Вона трудяга, її шоу розкішні, енергія, яка пре зі сцени та розриває все всередині, рухи точні, костюми вишукані - ми отримали неабияке задоволення від концерту і, звичайно, кожен артист чи співак хоче досягти такого міжнародного рівня. Вечір завершувався красивим салютом і я дуже пишаюсь тим, що маю честь бути запрошеною на такі заходи!
  

Не можемо не запитати про псевдонім - Любов Ніцца. Розкажіть, звідки прийшла ідея чи що вам наштовхнуло на таку провокативну назву? Яка точно викликає емоції.

Ніцца – це місто моєї сили! Я обожнюю його колорит, красу та неймовірно закохана у «вайб» цього міста. В честь Ніцци і названий мій музикальний проект «Любов Ніцца», де я отримала нагороду та відзнаку найкрасивішої дівчини Ніцци «Grand Queen Nice Universe». Саме тут до мене приходить натхнення, я відчуваю себе спокійно та готова творити.

 

Чи є у вас ментори, на думку яких ви дослухаєтеся? Що для вас головне у творчості?

Мій головний ментор — моє серце. Найголовніше у творчості – щирість. Можливість ділитися зі сцени своїми особистими емоціями, почуттями та переживаннями. Я хочу, щоб моя творчість дарувала людям радість та позитив! Страждань достатньо й у реальному житті.
 

Наразі ви проживаєте в ОАЕ, часто там виступаєте, як співачка, але також реалізуєте себе, як модель. Яке амплуа вам ближче?

Звичайно, я співачка і це на першому плані, але мене постійно запрошують бути в якості моделі. Я знайома з багатьма талановитими дизайнерами по всьому світу, в деяких дизайнерів я являюсь обличчям бренду та амбасадором, представляю їхні колекції. І все частіше ви можете мене бачити в рекламних кампаніях різних брендів, на бордах по всьому світу. У мене є синдром відмінниці, я завжди від себе багато вимагаю, але й від інших також. Завжди йду до найвищих результатів. Тому будь це концерт, модельний показ, відкриття шоу, концерти і тд. – я викладаюсь на всі 100%. Інколи дизайнери спеціально шиють мені сукні для міжнародних концертів, адже я надихаю їх своєю творчістю!

 

Розкажіть про ваш останній кліп та пісню: що ви в неї вкладали? Сенс, любов, звучання. Хто вам пише пісні?

У мене є команда, яка допомагає писати мені пісні, але всі фішки, що звучать в піснях - моє. Коли до мене приходить натхнення, я завжди створюю хіти. Зараз я записала нову пісню про Дубай, про місто, в якому я живу. Це пісня про почуття, подорожі, емоції і красу. Ми працюємо над зйомкою кліпу, я впевнена, що він підкорить своєю красою і звучанням музики всі міжнародні чарти!

 

Анно, ви також були серед тих українок, яких запросили на Канський кінофестиваль. Що вас вразило, а що, можливо, відвернуло?

Мені приємно, що я в списку запрошених гостей на червоний хідник Канського кінофестивалю вже 2 роки поспіль. Мені приємно представляти Україну і цього року я достойно пройшлась червоною доріжкою разом із Шарлоттою Ле Бон, Лілі-Роуз Депп, Марією Леон, Коко Роча, Скарлетт Йоханссон, Мойсей Самні, Марта Лозано та багато інших. Я була в сукні дубайського дизайнера, обличчям модного дому якого я являюсь. В Канах також відвідала кілька прем’єр та була на низці гала вечорів і вечірок, на деяких з них я виступала в якості співачки. Але особливо цього року образи підбирались та готувались дуже старанно, витративши на підготовку декілька місяці. Взагалі такі міжнародні івенти дають мені сили та розуміння, що я на правильному шляху!
 

А де б хотіли ще пройтись на червоному хіднику? Можливо Grammy?

Я обожнюю різні заходи та червоні хідники. Я, звичайно, хочу бути запрошеною на червону доріжку Греммі, але основна моя ціль на сьогодні – відкрити, як співачка, NY Fashion week, це моя мрія (посміхається).
 

Анна, ви завжди стильно та вишукано виглядаєте на різних світських заходах, на своїх концертах. Скажіть, ви самі підбираєте одяг чи у вас є стиліст?

Дуже дякую! Іноді я користуюсь послугами стиліста, адже поки постійного для себе не обрала, але я маю багато друзів дизайнерів, які «збирають» мене на червоні доріжки, на концерти. Я люблю бути в центрі уваги, тому мої концертні сукні та костюми мають бути з «вау» ефектом. 

 

Ви вже давно проживаєте в Дубаї, скажіть, що вам найбільше подобається у місті вічного літа?

Я проживаю на дві країни: в Україні та ОАЕ. В Дубаї мені подобається безпека, позитивний вайб, легкість в комунікації з різними національностями та народами світу. Тут багато національностей, всі між собою дуже товаришують та створюють колаборації, таким чином твоя реалізаціє йде шаленими темпами вгору. Це місто, яке постійно розвивається. Я думаю, що Дубай скоро створить конкуренцію Нью-Йорк та Мілану – двом столицям моди. Адже останні роки в Еміратах проходить багато класний шоу, програм, показів, фотографи та дизайнери з усього світу збираються в Дубаї. Це місто можливостей!
 

Чи сумуєте за Україною?

Я українка та пишаюсь цим. Україна моя душа, моє серце. Я пишаюсь тим, що я маю змогу представляти Україну на міжнародному рівні, тому коли отримую запрошення в Європу, де я зможу бути гідним представником своєї країни – завжди погоджуюсь та підлаштовую свої плани. Україна назавжди в моєму серці!

 

Які у вас найближчі плани? Де вас можна побачити в якості співачки цієї осені?

Цього року я вже маю запрошення у Венецію на Венеціанський кінофестиваль, планую там виступити зі своєю піснею та, звичайно, покрасуватися на червоному хіднику. А ще цієї осені мене запрошують в Париж, де я буду відкривати покази в рамках паризького тижня моди. Моє життя багатогранне, я багато подорожую з робочими візитами! Готова до будь-яких пропозицій та колаборацій!
 

Приєднуйтесь до моїх соціальних мереж, де я ділюсь своїм життям, подорожами, творчістю та музикою!