Home

Новий дроп вишиванок від бренду MOTYV до Дня Незалежності України

Бренд вишиваного одягу MOTYV представляє новий дроп, присвячений Дню Незалежності України. Ця колекція – унікальне поєднання яскравих орнаментів та простих силуетів. Кожен її елемент розповідає натхненний нашою рідною Батьківщиною, її історією, стихіями та кольорами.

   
ʼʼПрирода стала основним джерелом натхнення для цієї лінійки. У ній ми використали кольори та форми, що відображають красу навколишнього світу. Це не просто одяг, це відчуття, що дозволяє вам з’єднатися з природою та відчути її легкість та енергіюʼʼ, – розповідає команда бренду MOTYV.


У дропі представлені сорочки та сукні з витонченою вишивкою білим по білому, а також варіанти в нейтральних природних кольорах. Для поціновувачів яскравих акцентів бренд пропонує моделі з насиченою кольоровою вишивкою. Крім того, у колекції є широка чоловіча лінійка, яка включає різноманітні моделі вишиванок. Це дозволяє всім знайти свій ідеальний варіант, який відповідатиме їх стилю та вподобанням. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу класичному стилю, чи яскравим акцентам, у цій колекції знайдеться щось особливе для кожного.

 
Бренд вірить, що ми всі, разом із тим, що ми створюємо та що нас оточує, об'єднані прагненням жити у вільній державі. Кожна вишиванка є символом сили та незалежності України. Ця колекція створена як невимовний прояв любові до нашої країни та для тих, хто прагне виразити свою індивідуальність.