Home

9 головних аксесуарних трендів сезону осінь-зима 2019

Сумки осінньо-зимового сезону традиційно виходять більш «важкими» і ґрунтовними, тому що в холодну пору року особливо не походиш з плетеними малятами з рафії і прозорими авоськами. Розкладаємо все по поличках і розповідаємо, що ловити, коли нові колекції почнуть продаватися.
 

Аксесуари зі шкіри в формі іграшкових плюшевих кубиків і солодких батончиків «Рот Фронт» з'явилися на показах Burberry, Jil Sander і Miu Miu. Якщо Люсі і Люк Мейєр, як і Міучча Прада, зробили ставку на колір карамелі і витягнуту форму в дусі сумок-батонів для подорожей з минулого століття, то Ріккардо Тиші обмежився лаконічним лакованим чорним кубом з короткими ручками.


Якщо говорити про тенденції в декорі, головною прикрасою сумок стали ланцюга всіх видів. Ручка вашої сумки може бути з металевих переплетень, але ще краще, якщо розмір цієї самої ланцюга не відповідає габаритам самого аксесуара. Всім же, хто любить геометрію і гострі кути, треба чатувати новинки Y / Project, Jil Sander і Nina Ricci: у цих брендів з'явилися в формі паралелепіпедів і справжнісіньких гармошок. На останніх ви навряд чи зможете пограти, але точно у вас вийде привернути до себе увагу.


БАУЛИ ПІД ПАХВОЮ 

Монетниці  

М'які геометричні форми 
  

Ланцюг і метал
 

Акордеон  

Шкіряні «мішки»  

Величезні пухкі клатчі